Post by titylybefme on Mar 17, 2022 2:25:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu ressursi petukood ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight 2 2022 version ▞▞▞
Ei midagi madalamat kui üks algus. Peate nii korduvalt nuppe purustama, et kuhugi jõuda ja lihtsalt loota, et mõni teie rünnak tabab. Miks on siin nii räpased mängud? Kuidas saab keegi seda 5 tärni hinnata? Kui olete rahul sellega, et kaotasite väikseima võiduvõimalusega nuppude purustamisest sõrmeotstega veritsedes, kiidan teid.
Lugupeetud arendaja või kes iganes selle mängu tegi, see on kindlasti igati hea mäng, mulle väga meeldib rhi mängu mängida, nii et otsustasin anda sellele tasuta lõbusa mängu eest 5 tärni. Ainus asi, mis selle mängu pilte rikub, on see, et maksate juba mängu eest. Selle mängu iga üksuse versiooniuuendus on see, et peate ootama 2 minutit või peate maksma 1 kalliskivi eest, mis on tõesti ebavajalik ja kuidas saate mängu täielikult nautida, kui peate ootama selle energia taastumist, loodan, et loed neid
Jube
Hea mäng, hea mäng, kuid seda varjutab tohutu reklaamide hulk ja stagnatsioon, mis tekib siis, kui te raha ei kuluta. Lisaks muudab maagia mängu tagajärjed ja oskused madalaks.
Omg see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnoot mäng
Ma armastan seda mängu väga, kuid võrgurežiimis toimub üks tõrge, kulutasin kalliskivide hankimiseks üle 100 dollari, kuid kui kulutan selle võrgurežiimis, siis ütleb "pole piisavalt kinnitatud kalliskive", see on tõesti tüütu, kuid ma loodan, et nekki parandab selle .
Suurepärane mäng. Reklaamid on aga täiesti vähkkasvajad. Need ilmuvad iga 2 lahingu järel ja on 30 sekundit ilma vahelejätmiseta. Kui te ekraani nii väga või kogemata harjate, hakkavad need alla laadima.
Hämmastav mäng, mida kõik peaksid mängima, samuti palju lisandeid, kuid tundub, et mäng on katki. See ei taasta enam teie vastupidavust ega uuenda/tooda relvi, välja arvatud juhul, kui teie aktiivselt mängite, ootasin 30 minutit, kui mäng on suletud, ja see ei taastanud minu vastupidavust ega uuendanud ühtegi mu relva, palun parandage varsti
Väga huvitav....Mulle meeldib see mäng, kuigi müntide säästmine võtab aega.....Kui see on tehtud, saan Shadow Fight 3 kätte...Jätke samamoodi poisid✔️😍🙋 🖤🧡🖤💜🧡. Ma langetan oma tähed, sest olete Ascensioni keelanud. Palun muutke see uuesti võrguühenduseta.
Mäng on üldiselt lõbus, kuid paljude probleemide jaoks on lihtsalt viis. Minu mäng jookseb lahingu ajal pidevalt kokku ja teil peaks olema võimalik teenida saavutuste kaudu rohkem kalliskive, arvestades, et ülimalt väljakutsuvate vääriskivide eest saate ainult ühe. Vähe sellest, ellujäämist mängides oli imelik, kuidas ta esimeses ringis mulle kohe šoki tõmbas. Selle paigutamiseks peaks olema parem viis. Mäng on endiselt lõbus ja missioonid on huvitavad koos võitlusstiiliga.
See mäng on kahtlemata üks parimaid võitlusmänge poes, mistõttu ma ei anna sellele 1 tärni, see mäng oli varem palju lõbusam, ilma et kõik reklaamid oleks pidevalt teie mängimist pommitanud... ja eriti siis, kui puhverdusmärk ilmneb pärast iga matši, pean selle tõttu iga võitluse mängu uuesti alustama. Kahjuks pean ütlema, et see mäng on tõesti kukkunud
Seda on väga lõbus mängida ja ma annan sellele 5 tärni, sest seda on nii lõbus mängida ja mida rohkem vaheaega ja relvi sa saad, seda tugevamaks mäng teeb.
AI on lihtsalt nii ebareaalne ja kui teete ühe vea, kaotate, sest vaenlased ei uimasta, kui neid tabate, kohutav
Ma annan 3 tärni viisakalt lihtsalt sellepärast, et see oli VANASTI suurepärane mäng. Mäng on alati olnud veidi tasuline. Kuid aja jooksul muutus mäng järk-järgult üha enam tasulisemaks. Reklaam pärast iga 1 1/2 kuni 2-minutilist võitlust. Järsem raskusaste. Absurdse hinnaga võlupakid, et jõuda edasi mängus "Raids", mis on lihtsalt väljamõeldud termin kirjeldamaks uhiuut tasulise skeemi, mille NEKKI on rakendanud. JULGUSTAN teid ostma mängu murtud versiooni, et kogeda seda, mis see varem oli.
Ei sa mängida
see raibe ei laadinud minu salvestatud osa ära nii et suht sitt mäng
Hindan seda kolmega, kuna selles mängus ei olnud kunagi reklaame. Nüüd on mul peaaegu iga vooru järel sunnitud reklaame, mis sunnivad mind uuesti ühendama, mis võib võtta 1–3 minutit. See on suurepärane mäng ja on alati olnud ning ma hindan tõsiasja, et see on vanem mäng ja seda ikka veel värskendatakse ja sündmusi ja asju lisatakse, kuid ma usun, et nad peaksid reklaamid välja võtma, see on minu arvates üsna rumal ja ärritav . P.S. Palun eemaldage vastupidavusriba või lisage sellele rohkem sälku.
Väga halb mäng ajab nii närvi ei soovita kellelegi!!!
see mäng on nii aeglane, et peaaegu jäin magama. ka alguses tahavad nad luba telefoni ID-le juurde pääseda, et saaksid õige alla laadida ja see on kõik, mida nad tahtsid. siis kui sa mängu sisened, siis tahavad nad kõiki personali asju. igav, mahajäetud.
Kg
Mäng on korralik, pärast mõnda aega mängimist ei taasta enam teie energiat, nii et selle täitmiseks PEATE reklaame vaatama. Ma ei tea, kas see on tõrge või rahataktika, aga ma ei ole selle üle väga rahul.
<a href=""></a>
Ilus mäng, mulle meeldib. Võitluse dünaamika on nii sujuv ja varjutegelase efekt on intrigeeriv idee.
Kunagi meeldis, siis hakkas Nekki privaatset infot koguma. Värskendus KUSTUTAS minu salvestusfaili. Seda mängu mängiti lennujaamadest lennates AASTAT. Ja nüüd otsustasid nad, et te ei saa seda mängu mängida ilma Google Play ühenduseta. Muutes selle kasutuks mänguks, mida mängida lennujaamas ilma ühenduseta. AINUS põhjus, miks Nekki soovib teie telefoniteavet / ID-d, on see, et nad saaksid hakata teile andmete kogumiseks profiili koostama. Mäng toimis ilma selleta TÄPSELT. Desinstalli!
Omg algus läks nii hästi. Võis olla suurepärane mäng, kuid reklaamid jooksevad edasi isegi siis, kui seda just nägite. Mäng ise on veidi stressirohke. Seega peaksite otsustama, kas reklaam on tasu väärt, mitte seda pidevalt ette viskama.
Pole hullu, mäng on iseenesest päris hea. Mulle meeldib, kuidas nad võitlevad ja kuidas sa pead erinevaid bosse võitma.
Ei saa öelda, kui ilmselgelt see mäng on, kui hakkate võitma, annab vastane ootamatult vältimatu löögi, mis võtab poole teie tervisest ja teil on sõna otseses mõttes blokeerimine keelatud, ärge seda mängu toetage
Shadow Fight 2 Acțiune ulpm
Naudin Tegevust! Mulle meeldib selle tegelase süžee! Mulle meeldib tema eesmärk võidelda!!!!! Ja üleüldine graafika!!!!! Nii varjuline!!!!!!! Minu ainus probleem on alla laadida GOOGLEPLAY GAMES MITMEMÄNGIJALE!!!!! MIS ON IME, SEST SEE PÕHJAB MULLE ROHKEM HOOLDUST, MIS MULLE EI MEELDI! VEEL MÕISTA, MIKS GOOGLEPLAY MÄNGUID SIISKI ON!!!!!!!! ÜLDSE LÕBUS MÄNG!!!! MULLE MEELDIB SEE!!!! SUUREPÄRANE TÖÖ SELLE MÄNGU LOOMISEL POISID!!!!!!!!!!!!!
Shadow Fight 2 Aksi grrp
Mulle meeldib mäng väga ja hindan seda kõrgemalt pärast seda, kui kutid saavad selle probleemi lahendada. Pärast iga matši, kui mul on wifi sisse lülitatud, tuleb puhverdusmärk ja see on nii tüütu. Pean alati oma telefoni Interneti sisse lülitama, et see seda ei teeks, ja seejärel uuesti sisse lülitama iga matši. Mõnikord ma unustan, nii et pean lahkuma ja uuesti liituma. Parandage see. See juhtub teistega, kes on arvustuse jätnud.
See mäng on ülimalt lõbus. Ainus halb osa selles on reklaame, mida pole palju ja võite selle vahele jätta, kuid see on ikkagi reklaam. Kuid mäng on lihtsalt nii lõbus, et ületab reklaamid, mistõttu hindan seda mängu 5 tärniga, mulle meeldib see
Lõbus mäng koos kohutavalt sunnitud ja tarbetult pikkade lihvimistega. Tonni reklaame JA energiasüsteem.
Pettus nagu teisedki teie mängud. Energiat ei täitu. Maksa relvade eest, taimer käivitub, aja vähendamiseks vaadake reklaami ja see lisab hoopis aega. Lõpetage mängude tegemine, kuni õpite töötavat toodet tegema. Pileti saatmine mängude mängimiseks, et teid teavitada.
Väga hea mäng, mida mängin põhimõtteliselt iga päev. Raide on ülimalt lõbus teha. Relvad on kõik üsna tasakaalustatud ja nii edasi. Kuid mul on üks probleem, lähivõitlusrelvade kirved. Rünnata on pagana aeglane, ma ei saa pihta, kui see mu elu päästis. Nii et kui telgedel tekib väike ründekiiruse viga, siis ma arvan, et need oleksid minu arvates valjemad.2, palun andke ellujäämiseks rohkem münte, see aitaks jaotada, eriti kui jõuate ala lõppu, kulub soomuse ja versiooniuuenduse saamiseks palju münte.
Hämmastav, et see on täiuslik, välja arvatud iga kord, kui ma peamises maapealses osas ellujäämise või millegi muuga tegelen, proovib see anda mulle lisa, kuid ratas muudkui pöörleb ja pöörleb ja ei peatu. Ainult umbes ühel korral 20-st annab see mulle lisa ja lubab mul mängu juurde naasta.See on lõbus mäng, kuid asi on selles, et ma olen pettunud, kui ma kaotan, ja kui tahan kordusmatši teha, saab mul alati energia otsa. Võtke ära energiabatoonid. Muutke see jumala eest piiramatuks. See võtab 5 minutit, mis on SUPER tüütu
See on suurepärane mäng. Eriti mobiilirakenduse jaoks. Kuid ma lihtsalt ei saa mööda tõsiasjast, et reklaame on nii palju
Hea mäng:).............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................................................ .................................................. ........................................
Väga lõbus mäng, aga reklaamid on ÜLEKÄSI. Ma ei saa aru, et te vajate sponsoritelt kasumit, kuna mäng on tasuta, kuid mitte sõna otseses mõttes pikka reklaami iga 1-minutilise vooru järel. Ja väikese rammuga mobiiltelefoni puhul kulub see igavik ja kogemus rikutakse.Kaotasin ka oma suure mänguedu 2 pideva mängimise eest ja valik "laadimise edenemine" ei aita, kuigi mu Google Play näitab kõiki minu saavutusi. Ka 3/5 ajast on reklaamid R vahelejätmatud ja sunnib mind mängu taaskäivitama.
Shadow Fight 2 Aksyon dcbc
Täiesti mõtetu
Mäng on lõbus, väga lõbus, kuid see on kõige lõbusam, kui maksate. Selles mängus võid hankida kalliskive, kasutad neid kalliskive nii, nagu sulle meeldib, kuid sul ei saa kunagi piisavalt, et osta uus relva, soomustükki, mürsku või maagiat. Selleks, et sul oleks piisavalt, pead maksma.
See mäng on fantastiline, kuid ma ei saa eclipse režiimis bossidega võidelda. Ma tean, et saan hakkama, kuid see valik ei näita mulle, et suudan eclipse'is turnee ja väljakutseid teha.
Mingil hetkel muutub see mäng libedaks, kuid suurepäraseks!
2017. aasta mängija, mäng ei vanane kunagi, see on sõna otseses mõttes hea mäng, kui teil on igav, välja arvatud energia... See võtab sekundi, kuid see on okei! Mäng on lõbus isegi ilma mobiilse andmesideta, saate seda siiski mängida.
See laeb ja laeb ja ikka ei tule ühtegi prossa
Parim mäng alates selle ilmumisest. Olen seda mängu mänginud peaaegu kogu oma elu ja arvan, et see on kampaania ja võrgurünnakute parim mäng, mis üldse on.
Seda on raske õppida, kuid mõne aja pärast muutub see üsna lihtsaks ja hakkab lõbusaks minema.
Shadow Fight 2 Action dvi
Üldiselt hästi tehtud mäng. Mängus on mõned täiesti ebaõiglased mehhanismid, näiteks tegeliku tehisintellekti raskuse väntamine sõltuvalt teie varustusest ja võime hoida vastast või vastast, et hoida teid maa peal.
see nii äge mäng
Shadow Fight 2 Akční ookz
see on tõesti lõbus ja sõltuvust tekitav mäng, see tekitab sõltuvust, kuid heas mõttes ja kui loed arvustusi, et näha, kas peaksite selle alla laadima ja näete seda, siis ütlen isiklikult, et hankige see hämmastav